Cine suntem noi?

Pure Life SRL este o companie tânără ce impune pe piaţă o viziune de business modernistă şi inovatoare, în ton cu noul trend mondial: căutarea acelor nişe comerciale care se adresează nevoilor umane REALE şi în plan secundar profitului.

Acest nou curent de business face ca nu companiile să fie cele care oferă soluţiile comerciale iar cumpărătorul să fie astfel forţat să aleagă bunurile de consum printr-o politică inteligentă de propagandă (advertising).

Reacţia noului trend dezvoltă o rezistenţă mărită la mesajele propagandiste şi chiar o reacţie adversă – cu cât un produs este mai promovat cu atât valoarea produsului nu reflectă adevărata sa valoare ci doar o parte, în rest clientul plăteşte propaganda.

Aşadar, necesitatea umană dictează. Astfel, pe baza unor studii nu de piaţă ci sociale, companiile capabile să se adapteze oferă un răspuns esenţializat şi concretizat sub forma produselor finite inteligente.

Acest model armonizează relaţia consumator-producător prin transferul valorii de la monedă la om.

Misiunea noastră

Compania Pure Life – viaţa pură – adoptă o viziune holistică asupra vieţii: menţinând viaţa în zona pură, ferită CONŞTIENT de pericolele ce o intoxică, ea se dezvoltă de la sine, firesc şi natural.

Despre produse

Produsele Pure Life ® ARGENTUM+® si Minerals+™ sunt unice in lume, pentru ca doar ele au caracteristici demne de pionerat:

– solutii cu nano particule minerale,

– imbogatite cu ioni incarcati cu sarcina electrica pozitiva,

– aflate in suspensie omogena in solvent restructurat molecular.

Starea coloidala a acestor produse este la fel ca starea naturala a mineralelor din tesuturile vii. Astfel ca rata de asimilare a solutiilor Pure Life este de 98% in comparatie cu solutiie clasice care au 2-15%.

Chiar daca pe mapamond exista zeci de firme care comercializeaza produse ce contin nutrienti minerali, doar Pure Life va ofera un produs inovativ si unic.

Calitatea si beneficiile solutiilor pe baza de nano particule minerale se afla pe o pozitie net superioara fata de solutiile minerale sau coloidale clasice.

Pure Life ® urmareste sa evolueze standardul de calitate al solutiilor mineral-ionice folosind in procesul de productie trei elemente ce sunt considerate inovatoare:

1. Floarea Vietii – ca element de geometrie sacra in consonanta cu descoperirile Dr. Masaru Emoto;

2. Dispozitive tahionice realizate de Prof. David Wagner.

3. Apa restructurata molecular.

🤞 Abonați-vă la newsletter

Nu facem spam! Citește termenii de confidențialitate.