Mă numesc Alin Negrean şi sunt medic de familie.

Folosesc soluția coloidală de argint Argentum+® şi la mine şi la pacienții mei.

Am tratat episoade acute de rinofaringită şi traheobronşită atât la mine cât şi la pacienţii mei. Cel mai bine au răspuns cazurile tratate prompt, la 1-2 zile de la debut, cu doza de peste 60 ml pe zi din produsul cu concentraţie de 10 ppm. Răspuns rapid în 4-36  ore de la începutul tratamentului cu Argentum+® până la recuperarea evidentă.

Am tratat mai multe cazuri de indigestie, dispepsie şi gastroenterite. Evoluţia a fost spectaculoasă spre bine într-o perioadă scurtă de timp 3-36 de ore. Durata tratamentului a fost variabilă în funcţie de severitatea simptomatologiei. Am folosit cu succes Argentum+® şi în controlul suprapopulării bacteriene a intestinului, fie în colopatii cronice fie în boala Crohn, o formă cu predominanța scaunelor diareice.

Am în observaţie o pacientă operată de cancer gastric complicat însă cu carcinomatoză enterală neoperabilă diagnosticată de 5 luni care ia produsul cu concentraţia de 20 ppm, şi este în stare clinică medie dar încă trăieşte, nu a mai slăbit în greutate şi a urmat şi 2 ture de chimioterapie. În cazul dânsei tratamentul cu Argentum+® a fost recomandat chiar de chirurg.

Am în observaţie un alt pacient cu neoplasm pulmonar adenocarcinom în st 4 de 23 de luni, neoperabil care după 3 luni de cură clasică Gem/Carbo a început un tratament cu Bio-Bran 1000 apoi radioterapie craniană şi din nou chimioterapie de linia a-2-a pentru 9 luni cu Permetrexed. Acest pacient care ia Argentum+® de 4 luni şi Arabinoxilan şi a fost ajutat de Argentum+® în ameliorarea simptomatologiei de tuse si expectoraţie, prevenirea reinfecţiilor respiratorii, menţinerea greutătii corporale şi a unei stabilităţi clinice mai bune decât înainte de a lua Argentum+®.

Produsul a fost eficient la populaţia generală dar parcă eficienţa a fost mai mare la pacienţii lactovegetarieni. Consider că tratamentul cu Argentum+® mă ajută să scad consumul de antibiotice cu 10-20%, atât în infecţii bacteriene cât mai ales în infecţiile virale în care se recomandă uneori antibiotic pentru a preveni infestarea bacteriană secundară a plămânului.

Aurelian Negrean, medic de familie (Policlinica RATB, Bucureşti)

🤞 Abonați-vă la newsletter

Nu facem spam! Citește termenii de confidențialitate.