Compoziţie:

Soluţia de Argint coloidal-ionic ARGENTUM+® conţine ioni de argint încărcaţi cu sarcină electrică pozitivă şi particule de argint de dimensiuni nanometrice, suspendate omogen în apă pură, distilată şi structurată.

Proprietăţi:

1. Dimensiunea medie ale particulelor non-ionice de argint: 2,7nm conform analizei TEM.

2. Puritatea argintului: 99,99% conform analizei IMNR.

3. Puritatea apei: <1uS/cm, testată microbiologic şi toxico-chimic. Apa este demineralizată, deionizată, distilată şi structurată.

4. Folosirea apei structurate adaugă produsului un efect terapeutic deosebit. Apa este structurată prin metoda de structurare hexagonală, procedură ce permite apei să înmagazineze cea mai mare cantitate de energie (măsurabilă cu ajutorul aparatului Kirilian sau analizei NMR).

Structurarea hexagonală a moleculelor de apă, permite acesteia să devină semiconductoare, având un efect extraordinar asupra celulelor corpului uman. Apa structurată optimizează arderile de oxigen la nivel celular prelungind astfel durata de viaţă a micii uzine. Determină structurarea ADN-ului şi a fluidelor intracelulare, împiedicând mutaţiile celulare ce pot determina apariţia unor afecţiuni grave.

Folosind în procesul de producţie apa structurată se facilitează dispunerea simetrică a particulelor de argint, formânduse o reţea cristalină hexagonală microscopică. Această dispunere facilitează menţinerea în suspensie a particulelor pe o perioadă îndelungată de timp şi împiedică fenomenul de conglomerare a particulelor. Totodată prin prezenţa unui înalt câmp Zeta potenţial, eficacitatea terapeutică a soluţiei este crescută.

5. Pentru obţinerea Argintului coloidal-ionic, se foloseşte o metodă complexă, naturală, fără adaos de săruri, conservanţi, aditivi sau alte substanţe chimice. Metoda este considerată de specialişti ca fiind  excelentă din punct de vedere terapeutic, nu este agresivă şi nu dăunează mediului.

6. În timpul procesului de maturare a Argintului coloidal-ionic, se foloseşte simbolul grafic ancestral „Floarea vieţii”. În corelaţie cu cercetările Dr. Masaru Emoto privitoare la „memoria apei”, folosirea acestui simbol adaugă un plus de beneficitate soluţiei.

7. Produsul conţine un procent ridicat de ioni de Argint încărcaţi cu sarcină electrică pozitivă (+) care au proprietatea de a reface circuitul bioelectric celular şi câmpul biomagnetic al organismului, oxigenând corpul, totodată mărind rezistenţa la acţiunea agenţilor patogeni.

Efectul sinergic generat de îmbinarea tuturor proprietăţilor enumerate mai sus garantează un produs de înaltă calitate, redând organismului puterea de a se vindeca singur.

Principalele acţiuni ale Argintului coloidal-ionic:

  • antimicrobian
  • antibacterian
  • antifungic
  • antimicotic
  • antiseptic
  • antioxidant
  • antiinflamator
  • puternic întăritor al sistemului imunitar

🤞 Abonați-vă la newsletter

Nu facem spam! Citește termenii de confidențialitate.