Produs de firma românească AGNES ITARA SRL în colaborare cu PURE LIFE SRL, Argintul coloidal-ionic ARGENTUM+® este unic prin modalitatea de producere şi calitatea produsului finit. Printr-o metodă 100% naturală, patentată, se obţine o soluţie cu Ph bazic, bogată în ioni de argint (97%) în concentraţii de 5, 10, 20 sau 25PPM (mg/l), în funcţie de categoriile de consumatori cărora le sunt destinate. Folosirea geometriei sacre, a apei structurate şi a dispozitivelor tahionice în procesul de producţie măresc simţitor gradul de beneficitate şi calitatea produsului finit, nemaiîntâlnită la alte produse.

Argintul este letal pentru bacterii, virusuri, fungi, în peste 650 de tipuri de afecţiuni, fără a fi toxic pentru organismul uman. Un antimicrobian convenţional este eficient împotriva a şase sau şapte tipuri de germeni, generând cel mai adesea efecte secundare nedorite. Este cunoscut faptul că agenţii patogeni dezvoltă în timp rezistenţă la acţiunea medicamentelor de sinteză. Cu toate acestea, germenii vor fi întotdeauna neutralizaţi în contact cu Argintul.

Organismele care induc boala sunt structuri monocelulare care  trăiesc în mediu acid. Acestea respiră cu ajutorul unei enzime. Particulele de Argint neutralizează această enzimă rezultând sufocarea şi moartea agentului patogen într-un interval record, până la 6 minute. Argintul coloidal-ionic ARGENTUM+® dovedeşte o eficienţă superioară datorită: ionilor de argint [Ag+], apei structurate, Ph-ului bazic, particule coloidale extrem de mici.

🤞 Abonați-vă la newsletter

Nu facem spam! Citește termenii de confidențialitate.